Diyarbakır’da patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi Benusen Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

DİYARBAKIR'IN

merkez Yenişehir İlçesi Benusen Mahallesi’nde bugün saat 19.00 sıralarında bir evde henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada ev harabeye dönerken, çevresinde bulunan binaların da camları kırıldı, bazı evlerde hasar meydana geldi. Patlama üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamanın yaşandığı evde yapılan incelemede 1 kişinin öldüğü 1 kişinin de yaralandığı belirlendi. Yaralı kişi ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

01 Mar 2016 - 19:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber