Demiryoluna hain saldırı!

Bingöl’ün Genç ilçesinde demiryoluna döşenen bomba, bir iş makinesinin geçişi sırasında patlatıldı. Olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, demiryolunda yapılan aramada tespit edilen bir başka patlayıcı da güvenlik güçlerince kontrollü olarak imha edildi

ALINAN bilgiye göre, Genç ilçesine bağlı Soğukpınar köyü yakınlarında PKK’lı teröristler tarafından demiryoluna döşenen El Yapımı Patlayıcı (EYP), demiryoluna ait iş makinesinin geçişi sırasında patlatıldı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda demiryolunda yapılan aramada tespit edilen bir başka patlayıcı da güvenlik güçlerince kontrollü olarak imha edildi. Güvenlik güçleri teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgede operasyon başlattı.  

24 Kas 2016 - 14:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber