Demir yolu görevlisinin dikkati hayat kurtardı

Aydın’da gece yarısı bunalıma girerek intihar etmek isteyen bir kadın demir yolu görevlisinin dikkati sayesinde kurtarıldı. Demir yolu üzerinden bekleyen kadın yoldan çekilmemekte ısrar edince tren durduruldu. Kadın ikna edildikten sonra yük treni yoluna devam etti

EDİNİLEN bilgiye göre daha önce koruma kararı bulunan ve aile içi sıkıntılar nedeniyle bunalıma giren ve ismi açıklanmayan kadın Efeler ilçe merkezinden geçen demir yolu üzerine oturarak gece yarısı geçecek olan yük trenini beklemeye başladı. Atatürk Bulvarı Hemzemin geçidi üzerinde treni bekleyen kadını gören hemzemin geçit görevlisi ‘ben ölmek istiyorum’ diyen kadını rayların üzerinden kaldırmayı ikna edemeyince bir yandan trenle irtibat sağlayıp trenin durmasını sağladı diğer yandan da polisi arayıp yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekiplerince ikna edilen bayan rayların üzerinden alındıktan sonra kadının kalkmasını bekleyen tren yoluna devam etti.

Kadının eşinden şiddet gördüğü ve daha önceleri polis korumasında olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.   

24 Ara 2015 - 09:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber