DEAŞ operasyonunda 3 tutuklama

Afyonkarahisar’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 6 kişiden 3’ü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı

TERÖR örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Suriye uyruklu S.A.A., ile T.A., N.M.Ö., A.Ç., E.B., M.A. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar bu sabah geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilmişlerdi. Hakim karşısına çıkan 6 zanlıdan Suriye uyruklu S.A.A. ile birlikte N.M.Ö. ve A.Ç.’nin tutuklandıkları kaydedilirken, diğer zanlılar T.A., E.B. ve M.A’nın ise adli kontrol şartı ve yurt dışına çıkma yasağı koşulu ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları belirtildi.

Tutuklanan şahısların sağlık kontrolünün ardından Afyonkarahisar E Tipi Cezaevine gönderilecekleri öğrenildi.  

21 Oca 2016 - 00:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber