Çocuğunu yangından son anda kurtardı

İzmir’de çıkan ev yangınına uykuda yakalanan Yaşar ailesi kendilerini son anda dışarı attı

YANGINDAN kurtulan Baba Uğur Yaşar: "Uykuda yakalandık. Hiçbir şey çıkaramadık dışarı. Çocuğumu kurtardım ya o yeter" dedi.
Yangın gece saat 04.30 sıralarında Yıldırım Beyazıt Mahallesi 5104 sokakta bulunan iki katlı bir binanın üst katında çıktı. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede Döndü ve Uğur Yaşar çiftinin 1 yaşlarındaki çocuklarıyla birlikte kaldığı evi sardı. Binadan yükselen yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı ve yararlanma olmazken, Yaşar çiftinin kaldığı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
“Yangından çocuğumu kurtardım o yeter”
Çıkan yangından son anda kurtularak kendilerini dışarıya atan Yaşar ailesi, yangın esnasında yaşanan anları anlattı. Evde uyudukları esnada yangının çıktığını söyleyen baba Uğur Yaşar, “Uyuduğumuz esnada takur çukur sesler duyduk. Gözlerimizi açtığımızda etrafı Duman sarmıştı. Kendimizi dışarı attık. Bir buçuk yaşında çocuğum var o an ilk onu kurtarmanın telaşına düştüm. Çocuğumu kurtardım o yeter” dedi. Yaşar ailesine teselliyi ise komşuları verdi.

17 Kas 2016 - 06:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber