Cinsel gücü artırıcı ilaç ele geçirildi

İzmir'in Kabağlar ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda bin 404 adet sağlıksız cinsel güç artırıcı ilaç ele geçirdi

EDİNİLEN bilgiye göre, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde merdiven altı olarak tabir edilen ve insan sağlığına zararlı olacağı düşünülen cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan ruhsatsız ve izinsiz ilaç ve içecek tarzı ürünler ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında çalışma sürdürürken, Karabağlar'da bir iş yerini tespit etti. Güvenlik Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan operasyonla, bir iş yerinde insan sağlığına zararlı cinsel gücü artırıcı ilaç süren A.T.A. (36) isimli şahıs yakalanırken, iş yerinde yapılan aramada bin 404 adet cinsel güç artırıcı özelliği bulunan ilaç ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından A.T.A. isimli şahıs Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı.  

12 Ara 2015 - 11:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber