Çifte dehşet

İSTİKLAL Caddesi üzerinde kaldırımda oturan bir kadın, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti. Kadının başından giren kurşun, yanında oturan erkek arkadaşına da isabet etti. Kadın hayatını kaybederken, arkadaşı yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında, İstiklal Caddesi 128 numarlı binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, Zeren Büke Toku ile erkek arkadaşı Nazif Tuğrul Sağlam, cadde kenarındaki kaldırıma oturarak içki içmeye başladı.

Bir süre sonra, kadın çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayarak tek el ateş etti. Zeren Büke Toku’nun kafasından giren kurşun, başının diğer tarafından çıkıp Nazif Tuğrul Sağlam’ın kafasına isabet etti. Olay sonrası 2 kişi de ağır yaralandı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralanan Nazif Tuğrul Sağlam’a bir süre ambulans içerisinde kalp masajı yaptı.

KADIN ÖLDÜ, ARKADAŞI YOĞUN BAKIMDA

Ağır yaralı 2 kişi ambulanslarla hemen hastaneye kaldırıldı. Nazif Tuğrul Sağlam Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınırken, Zeren Büke Toku’nun ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

DELİLLER İNCELENMEK ÜZERE EMNİYET’E GÖTÜRÜLDÜ

Olay Yeri İnceleme ekipleri, İstiklal Caddesi üzerinde olayın meydana geldiği işyerinin önünü emniyet şeridi ile kapattı. Bir süre inceleme yapan ekipler, çevrede delil çalışması yaptı. Zeren Büke Toku’nun çantasından çıkan ehliyet, banka kartları, anahtarlık ve telefon incelenmek üzere Emniyet’e götürüldü. Olayın meydana geldiği kaldırımın dibindeki içki şişeleri ise dikkat çekti.

"BİR EL SİLAH SESİ DUYDUM"

İstiklal Caddesi üzerinde esnaflık yapan bir kişi, olay sırasında dükkanda olduğunu belirterek, "Bir el silah sesi duydum. Sonra ilerideki kalabalığı gördüm. İki kişi vardı. Öldüler mi, bilmiyorum" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

03 Eki 2015 - 11:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber