Cenazede Nuri Alço'nun cüzdanı çalındı!

Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanan Oya Aydoğan'ın cenazesinde hırsızlık skandalı yaşandığı ortaya çıktı. Nuri Alço'nun cüzdanı çalındı

AORT damarının yırtılması sonucu ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Oya Aydoğan için Cemal Reşit Rey’de düzenlenmiş ardından Levent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti. 
5 BİN TL VARDI
Pazartesi günü gerçekleşen cenaze töreninde büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Nuri Alço'nun cüzdanının çalındığı ve içinde 5 bin Türk lirasının olduğu öğrenildi. 
NURİ ALÇO SONRADAN FARKETTİ 
Oyuncu sanatçı arkadaşlarının gözyaşları içinde veda ettiği Oya Aydoğan'ın cenazesinde, böyle acılı bir günde acıyı kar sayan bir hırsız akıllara dahi gelmeyecek bir rezilliğe imza attı. Aydoğan'ın yakın arkadaşı Nuri Alço'nun arka cebinde duran cüzdanından 5 bin Türk lirası çalındı. Alço bu durumu daha sonra farketti. 
BÜYÜK BİR HIRSIZLIK ÇETESİNİN ÜYESİ ÇIKTI 
Gazetecilerin çektiği fotoğraf ve görüntülerden hırsızlar belirlendi. Büyük bir hırsızlık çetesinin üyesi olduğu belirlenen kişinin kimliği henüz açıklanmadı. Alço bu olay için iki gün sonra emniyete gidip dilekçe vereceğini ve olayın savcılığa intikal edeceğini açıkladı.

18 May 2016 - 14:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber