Çatıdan düşen kar kütlesi araçları hurdaya çevirdi

Muş’ta bir apartmanın çatısından düşen kar kütlesi, park halindeki bir aracı hurdaya çevirirken birinde ise hasara neden oldu

KAR

yağışı sonrasında havaların ısındığı Muş’ta karlar erimeye başladı. Sunay Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde 5 katlı binanın çatısındaki kar kütlesi kopup binanın yanında park halinde bulunan ticari araç bir minibüs ile otomobilin üzerine düştü. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, Malatya’dan Muş’a toptan malzeme getiren Mehmet Sucu yönetimindeki 44 EE 408 plakalı ticari minibüste ise maddi hasar meydana geldi.

Malatya’dan Muş’a geldiğini ve müşterisine malzeme indirirken aracının üzerine çatıdan kar kütlesinin düştüğünü belirten Mehmet Sucu, kendisini aracın içerisine atarak kurtardığını söyledi. Aracında maddi hasarın meydana geldiğini ifade eden Sucu, “Malatya’dan, Muş’a malzeme getirdim. Müşteriye malzeme verirken yukarıdan kar yığını gelmeye başladı. O sırada kendimi içeriye atmaya çalıştım, aracım bu hale geldi” dedi.

Çatıdan düşen kar kütlesinin hurdaya çevirdiği otomobilin sahibi Engin Koç ise, “Havaların ısınmasından dolayı çatıdan gelen kar arabamın üzerine geldi” şeklinde konuştu.

17 Şub 2016 - 09:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber