Çarpmamak için manevra yapınca...

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde yoldan geçen yayalara çarpmamak için manevra yapan otomobile, kamyonet çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı

KAZAakşam saatlerinde Başiskele Kullar mevkii Karadenizliler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sönmez D. 41 K 7312 plakalı otomobiliyle Cumhuriyet Caddesi üzerinde seyir halinde olduğu esnada bir anda yola iki kadın atlayarak yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada karşı yönden gelen Ercan E. idaresindeki 41 PB 648 plakalı kamyonet ise duramayarak kadınlara çarpmamak için manevra yapan Sönmez D. idaresindeki 41 K 7312 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’si ise araç içerisinde sıkıştı.
ARAÇLARDA SIKIŞTILAR
Kazayı gören vatandaşlar hemen olayı itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri 41 K 7312 plakalı otomobilde sıkışan sürücü Sönmez D., İsmail Ç. ve kamyonette sıkışan Zaide B.’yi bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Kamyonet sürücüsü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra çevre hastanelere sevk edildiler. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, 41 K 7312 otomobilde sürücü yanında sıkışarak yaralanan İsmail Ç.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
YOLDA ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİLER
Kazanın meydana geldiği cadde üzerinde herhangi bir ışıklandırma ya da hız kesici önlem olmadığı için sürekli benzer kazaların yaşandığını söyleyen çevre halkı ise yetkililerden yolda bir an önce güvenlik önlemi almalarını talep ettiler. Kaza nedeniyle trafiğin durma noktasına geldiği yolda kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Polis ekipleri ise kaza hakkında inceleme başlattı.

05 Nis 2016 - 20:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber