Broşür dağıtan kadınlara saldırı!

Öğrenci Kolektifleri adlı sol öğrenci topluluğu, Muğla’da seçim çalışması yapan AK Partili 2 kadına saldırırdı

Yaklaşan 1 Kasım seçimleri için AK Parti adına broşür dağıtan iki kadın, öğrenci kolektifleri adlı öğrenci topluluğunun saldırısına uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren şahısların kaydettikleri olay anı görüntüsü ise öğrenci kolektiflerinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. “AKP’ye Muğla’da seçim çalışması yok” başlığıyla paylaşılan videonun altı ise öğrenci topluluğuna karşı olumsuz tepkilerle doldu.

Görüntülerde, iki tane kadın, ellerindeki AK Parti’nin seçim broşürlerini dağıtırken, öğrenci kolektifi üyesi olduğu anlaşılan bir kadın geliyor. Broşürleri yırtan kadın, seçim çalışması yapanların önünde dikilerek 'dağıtamazsınız' diyerek, grup üyesi broşürleri yırtmaya devam ediyor. Çevredeki vatandaşların araya girme çabalarına da “siz karışamazsınız” diyen şahıs daha sonra yırttıkları broşürleri oradan uzaklaşmaya çalışan AK Partili kadınların üstüne atıyor. Şahıs bir ara kadınların ellerindeki broşürleri almak için onları itip kakarken, grup uzaklaşan kadınların arkasından, “AKP defol” diye slogan atıyor.

25 Eki 2015 - 13:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber