'Bomba yüklü otomobil' alarmı

Düzce'de, içinde 5 kişi bulunan otomobil, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle TEM'de durduruldu. Bomba imha uzmanının, arama yaptığı araçta bombaya rastlanmadı

DÜZCE'DE, bomba yüklü olabileceği şüphesiyle bir otomobil'de TEM'de durduruldu. Trafik kesilerek arama yapılan araçta şüpheli bir unsura rastlanmadı.

EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İstanbul'dan  Ankara yönüne giden 02 ZA 772 plakalı beyaz renkli otomobilde bomba olabileceği ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Otomobil, TEM'in  Düzce Gölyaka İlçesi mevkiinde durduruldu.

BOMBA İMHA UZMANI ARAMA YAPTI

Hepsi de erkek olan 5 kişi araçtan indirildi. Önce İl  Jandarma Komutanlığı ile İl  Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, ardından da bomba imha uzmanı otomobilde bomba araması yaptı.

TEM ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Bomba imha uzmanının arama yapması sırasında TEM'in  Ankara yönü yarım saat ulaşıma kapatıldı.

BOMBAYA RASTLANMADI

Araçta yapılan aramalarda bomba ya da başka bir suç unsuruna rastlanmadı. İl  Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir de gelerek olayla ilgili bilgi aldı.

KAÇIRMA İHBARI DA ASILSIZ ÇIKTI

Otomobil, daha sonra İl  Jandarma Komutanlığı bahçesine çekildi. Araçtakilerden A.T, M.G, R.D ve M.E.K'nin, yanlarındaki O.D.'yi kaçırdıkları yönünde de ihbar yapılması üzerine 5 kişi jandarmaya götürüldü. Kaçırma ihbarının da asılsız çıkması üzerine 5 kişi teslim edilen otomobilleriyle yollarına devam etti.

# Düzce

01 Nis 2016 - 13:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber