Böbrek hastası Furkan, yatağında oyun konsoluyla moral buluyor

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesi'nin tek çocuk böbrek hastası 16 yaşındaki İsmail Furkan Özdemir, yatağında oyun konsoluyla oynayarak moral buluyor

HASTANEDE tedavi gören 110 böbrek hastası arasında en genç olan Furkan Özdemir, 3 yıldır haftada 3 gün 4 saat makineye bağlı olarak yaşamını sürdürüyor. Hastane yönetimi, Kardemir Karabükspor taraftarı ve futbol aşığı olan İsmail Furkan Özdemir’in moralini yüksek tutmak için harekete geçti. Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nın katkılarıyla alınan oyun konsolu, Özdemir’in yatağındaki monitöre bağlandı.
Başhekim Yrd. Doç. Dr. Erkan Doğan, yatağında oynayarak vakit geçiren Özdemir’i ziyaret ederek taraftarı olduğu ve üzerinde ismi yazılı olan Kardemir Karabükspor’un formasını hediye etti. Yrd. Doç. Dr. Doğan, Hemodiyaliz Ünitesi’nde tek çocuk hasta İsmail Furkan Özdemir’in olduğunu hatırlatarak, "Uzun süren tedavi sırasında Furkan’ın sıkılmaması için daha iyi vakit geçirmesini ve moralini yüksek tutmak istedik. Moral çok önemli. Biz de bunu burada yapmaya çalıştık" dedi. 
İsmail Furkan Özdemir ise böbrek nakli ile eski sağlığına kavuşup tekrar futbol oynamak istediğini söyledi.

29 Eyl 2016 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber