Belediye başkanının ablası FETÖ'den tutuklandı

Manisa'nın Kula ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un ablasının da bulunduğu 2 kadın daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son tutuklamalarla birlikte geçen hafta içinde gözaltına alınan 10 kadından 6'sı tutuklanmış oldu

MANİSA'NIN Kula ilçesinde geçen hafta içinde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt hiyerarşisinde "abla" tabir edilen yapılanmada bulundukları ve kapatılan FETÖ derneklerine yönetici ve üye oldukları belirlenerek gözaltına alınan 10 kadından 7'si daha önce adliyeye sevk edilmişti. Aralarında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un ablası A.T.'nin de olduğu son 3 zanlı emniyetteki sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan zanlılardan 2 kişi tutuklanmaları ve 1 kişide adli kontrol şartı ile serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 
Çıkarılan mahkemede zanlılardan N.A. adli kontrol şartı ile serbest kalırken Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un ablası A.T. ile S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Bu süreçte gözaltına alınan toplam 10 kadından 6'sı tutuklanırken 4 kadın da adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu.

22 Eyl 2017 - 21:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber