Bakan Kılıç şed kuşandı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kırşehir’de katıldığı yaz kampları açılış töreninde şed kuşandı

KIRŞEHİR'İN Kaman ilçesi Hirfanlı kampının açılış törenine katılan Bakan Kılıç, yaptığı konuşmada, “Geçen yıl 56 bin kardeşimiz kamplara katılmıştı. Bu yıl hedefimiz 70 bine çıkmak farklı yörelerden gelen kardeşlerimizin yöresel özellikleri birbirlerine tanıtmaları ve anlatmaları, burada önemli olan” dedi.
Türkiye’nin büyük bir imparatorluğun mirasının devamı olduğunu ifade eden Bakan Çelik, “Türkiye büyük bir imparatorluğun mirasının devamının şuanki bugünkü hali Türkiye’dir. İlelebet de payidar olacaktır. Cumhuriyeti biz, kolay kurmadık. Biz bu günlere de kolay gelmedik. Cumhuriyet tarihimizin içerisinde zor günler de yaşadık. Bazen siyaseten zor günler yaşandı. Bazen ekonomik zorluklar yaşandı. Ama bir şey hiç değişmedi. Değişmeyen şey kararlılığımız. Özellikle Cumhurbaşkanının son 14 yıl içerisinde Türkiye’de ortaya koymuş olduğu öz güvene dayalı olan ve ülkemizi hak ettiği noktaya yüzüncü yılında Cumhuriyetimizin kuruluşuna taşımak için attığımız adımların ana unsurları sizler olacaksınız” diye konuştu.
Kamp alanında bulunan gençlere de tavsiyelerde bulunan ve mutlaka aileleri ile mektuplaşmalarını isteyen Bakan Kılıç, “Bundan on sene sonra nerede olacaksınız. Belki de aralarınızda birileri benim şuan durduğum yerde olacak. Binlerce yılın tecrübesinden büyük bir medeniyetten buralara geldik. Bir anda ortaya çıkmış bir medeniyet değiliz. İnancınız ve imanınızla aynı zamanda günümüz şartlarında ki enstrümanlarla da ülkemizi geleceğe taşıyacaksınız” ifadelerini kullandı.
Bakan Kılıç’a Ahi Baba Mustafa Karagüllü şed kuşatırken Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk hediyeler sundu.
Kampların açılış törenine Vali Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jan. Albay Murat Bulut, Milletvekili Mikail Arslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş,AK Parti İl Başkanı Mustafa Kendirli ve çok sayıda genç katıldı.

14 Haz 2016 - 23:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber