Bağımsız milletvekili aday adayı balkondan atlarken yakalandı

Eskişehir'de, 2011 yılında bağımsız milletvekili adayı olan ve hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı ile 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet Yılmaz, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinin balkonundan atlarken yakalandı

ALINAN bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan  Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, hakkında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan  Ahmet Yılmaz'ın (41) yakalanması için çalışma başlattı.
Kent merkezindeki evine düzenlenen operasyonda polisi fark eden zanlı  Yılmaz, kaçmak için balkondan atladıktan sonra emniyet güçlerince gözaltına  alındı.
Şüpheli Yılmaz'ın, "Korku kaygı veya panik yaratabilecek tarzda  silahla ateş etme, tehdit, mala zarar verme, basit yaralama, yaralama, 6136  sayılı kanuna muhalefet, resmi belgede sahtecilik" gibi  suçlarından hakkında  yakalama kararı olduğu ve 10 farklı suçtan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezasının  bulunduğu öğrenildi.
Ahmet Yılmaz, 2011 yılında Eskişehir'de bir işletmede çıkan kavgada  bıçaklanınca kendisine saldıran 4 kişiye çok sayıda içki şişesi fırlatmıştı. Söz  konusu kavganın güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca Ahmet  Yılmaz, fenomen olmuştu. 2011 genel seçimlerinde Eskişehir'den bağımsız  milletvekili adaylığı için sosyal medyada örgütlenen kişilerce desteklenen  Yılmaz, 641 oy almıştı.
 

16 Eki 2016 - 17:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber