Aynı sokakta 5 otomobil kundaklandı

Adana’da kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi, aynı sokakta park edilen 5 otomobili kundakladı

OLAY, saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Dumlupınar Mahallesi 38004 Sokak’ta meydana geldi. Başlarında kask bulunan motosikletli iki kişi, sokakta park halindeki 5 otomobilin üzerine yanıcı madde döküp, ateşe verdikten sonra kaçtı. Sokaktan gelen sesleri duyup dışarı çıkan araç sahipleri, otomobillerinin yandığını ve başlarında kask olan iki kişinin motosikletle hızla uzaklaştığını gördü. Bunun üzerine polise ve itfaiyeye haber veren araç sahipleri, daha sonra kovalar ve hortumlarla araçlarını söndürmeye çalıştı. Sevk edilen itfaiye ekibi araçları söndürüldü. Motor kısımları yanan araçların bir bölümü kullanılamaz hale gelirken, bazılarında hasar oluştu. Otomobillerde inceleme yapan polisler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

29 Şub 2016 - 09:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber