AVM'nin asma tavanı çöktü

Diyarbakır’da bir alışveriş merkezinin asma tavanının çökmesi sonucu bir kişi yaralandı. Tavanın çöktüğü bölgede başka kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, aynı alışveriş merkezinde daha önce yaşanan benzer olayda 3 kişi yaralanmıştı

EDİNİLEN

bilgilere göre, olay, Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerinde bulunan ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ceylan-Karavil Park’ta meydana geldi. Burada, alışveriş merkezinin tavanı aniden çökerken, üst kattaki bir kafede çay içen vatandaş alt kattaki vatandaşların üzerine düştü. Olayda, bir kişi yaralandı. Yaralı vatandaş, çağrılan ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Tavanın çöktüğü bölgede başka kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Öte yandan, alışveriş merkezinin güvenlikçileri olayı görüntülemek isteyen gazetecilere izin vermedi. Güvenlikçiler, talimatı yönetimden aldıklarını belirterek, gazetecilerin kameraları ile içeriye girmelerine izin vermeyip, ısrar etmeleri durumunda zor kullanacaklarını söyleyerek, tehdit etti.

Aynı alışveriş merkezinde 14 Aralık 2014’te de benzer bir olay yaşanırken, asma tavanının bir bölümünün çökmesi sonucu 2’si işçi 3 kişi yaralanmıştı.

13 Oca 2016 - 15:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber