Anne ile kızı feci şekilde öldü

Bayrampaşa'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı anne ve kızı, hayatını kaybetti. Kazadan geriye ise anne ve kızın yola savrulan ayakkabıları kaldı

KAZA, saat 20.00 sıralarında Bayrampaşa O-3 Karayolu Otogar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Levent Kahraman (35) yönetimindeki 34 UF 9971 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan anne Maber Yıldız (45) ile kızı Zehra Yıldız'a (9) çarptı. Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, anne Maber Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak ambulansla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan kızı Zehra Yıldız ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Anne Maber Yıldız'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaza nedeniyle O-3 Karayolu'nda bir süre trafik durma noktasına geldi.
Kazadan geriye ise hayatını kaybeden anne ve kızın yola savrulan ayakkabıları kalırken, polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

27 Kas 2016 - 22:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber