Alt geçidi su bastı: 1 otomobil mahsur kaldı

İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle çeşitli noktalarda su baskınları meydana geldi

GECE saat 23.30 sıralarında etkili olan sağanak yağış nedeniyle Bayrampaşa Maltepe Caddesi’nde bulunan bir alt geçidi su bastı.  Alt geçitten geçmekte olan bir otomobil ise su içinde kaldı. Otomobil içerisinde mahsur kalan 4 vatandaş kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarak canlarını son anda kurtardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda alt geçitte bulunan su tahliye edildi. Su içinde kalan otomobil kullanılamaz hale gelirken, çekici tarafından otoparka kaldırıldı.

Bir anda su içinde kaldıklarını belirten Rıdvan Bulduk isimli vatandaş,’’ Bir anda su çoğalmaya başladı ve araba su almaya başladı. Ardından araba stop etti. Kendimizi direk dışarı attık. Ardından köprü üstüne çıktık’’ ifadelerini kullandı.

Altgeçitte bulunan suyun tahliye edilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekipler temizlik çalışması yaptı. Yapılan çalışmaların ardından alt geçitte trafik normal akışına döndü.  

29 Kas 2015 - 08:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber