Akraba kavgasında yaralı sayısı 13 oldu

Şanlıurfa’da akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında dün geceden beri devam eden alacak verecek kavgasında çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 13 kişi yaralanırken, olayla ilgili her iki aileden 18 kişi gözaltına alındı

EDİNİLEN

bilgiye göre, kavga dün gece Haleplibahçe Mahallesi'nde başladı. Akraba oldukları öğrenilen Gezmiş aileleri arasında alacak verecek nedeniyle yaşanan kavgada 4 kişi yaralanırken, 6 kişi de gözaltına alınmıştı. İki aile arasında bugün öğle saatlerinde aynı olayın devamında taşlı, sopalı, bıçaklı ve silahlı kavga yaşandı. Eyyübiye ilçesine bağlı Kamberiye Mahallesi'nde yaşanan kavgada biri bebek 9 kişi yaralanırken ,12 kişi de gözaltına alındı. Kavga nedeniyle dünden beri gözaltına alınanların sayısı 18’e çıkarken yaralı sayısı ise 13 oldu.

MAHALLEYE ZIRHLI ARAÇLAR VE ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ SEVK EDİLDİ

Kavga nedeniyle mahalleye özel harekat polisleri, çevik kuvvet ve zırhlı araçlar sevk edildi. Mahalleye giden polisler, kavga eden tarafları ayırmakta güçlük çekti. Karşı tarafa saldırmak isteyen bir şahıs çok sayıda polis tarafından güçlükle engellenirken, her iki taraftan 9 kişi gözaltına alındı. Yaralılar ise olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar arasında bir bebek, yaşları küçük çocuklar ve kadınların da olduğu öğrenildi.

Polisler, kavgada kullanılan bıçak ve sopalara el koyarken kavganın yeniden yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

17 Şub 2016 - 17:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber