Akıllara durgunluk veren hırsızlık

250 bin TL'ye satın aldıkları metruk binadan kazdıkları tünelle tonlarca akaryakıt çaldılarmışlar.

KOCAELİ'NİN

Körfez ilçesindeki metruk binadan, bir akaryakıt firmasının dolum tesisine boru hattı çekerek mazot hırsızlığı yapan şebeke yakalandı. Akıllara durgunluk veren hırsızlık, firmanın deposundan sürekli yakıt eksilince ortaya çıktı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan bir akaryakıt firmasının dolum tesisinin boru hattına girerek mazot çalan hırsızlık şebekesi polis ekipleri tarafından yapılan operasyon ile çökertilmişti. Yapılan operasyonda A.E, S.E., İ.E., H.G. ve S.G. isimli 5 şahıs yakalanmıştı. Şebeke üyelerinin mazot çalmak için kurduğu düzenek görüntülendi. Hırsızlar akaryakıt dolum tesisinin tam karşısında bulunan metruk bir binayı 250 bin TL vererek satın almış ve buradan kazmaya başlayarak aradaki yolun altından boru hattına ulaşmışlardı. Hırsızların çıkardıkları hafriyatı ise satın aldıkları metruk binanın içine yığdıkları belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

20 Şub 2016 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber