Akaryakıt istasyonu soyguncuları tutuklandı

Samsun'da akaryakıt istasyonundan 21 bin liralık soygun yapan 2 kişi tutuklandı

OLAY, Tekkeköy ilçesi Kirazlık Mahallesi'nde gece saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki O.E., arkadaşı K.K. (19) ile birlikte çalıştığı akaryakıt istasyonunu soymaya karar verdi. Dün geçe işe gitmeyen O.E., arkadaşı K.K. ile birlikte çalıştığı akaryakıt istasyonuna gitti. K.K., yüzüne kadın çorabı geçirip, O.E. ise bere ve montunun kapşonu ile yüzünü gizleyerek silah ve bıçak tehdidiyle akaryakıt istasyonu çalışanı A.B.'yi tehdit edip çekmeceden 21 bin parayı gasp ederek kaçtı. Soyguncular kaçarken 9 bin lirayı panikle akaryakıt istasyonunun bahçesine düşürdüler. Olay polise haber verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu silahlı soygun olayını gerçekleştiren iş yeri çalışanı O.E. ile arkadaşı K.K.'yi Kirazlık Mahallesi'ndeki evlerinde yakaladı. Polisteki sorgulanması tamamlanan 2 kişi, bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen O.E. ve K.K., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.  

11 Eki 2015 - 21:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber