Abdullah Gül'den sürpriz ziyaret

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suudi Arabistan temasları çerçevesinde Kral Selman bin Abdulaziz ile bir araya geldi

SUUDİ Arabistan resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, Kral Selman Cidde kentindeki Selam Sarayı'nda, Gül ve beraberindeki heyeti kabul etti. 
Görüşmede, her iki tarafı ilgilendiren birtakım konularda görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanı Emir Abdulaziz bin Suud bin Nayif, Devlet Bakanı Musaid bin Muhammed el-Ayban, Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı
Nizar bin Ubeyd Medeni ve Türkiye'nin Riyad Büyükelçisi Yunus Demirer'in de görüşmeye katıldığı ifade edildi.

Öte yandan Abdullah Gül'ün Suudi Arabistan temasları çerçevesinde Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile de bir araya geldiği, görüşmede ortak bazı konuların ele alındığı kaydedildi.

21 Eyl 2017 - 00:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber