ABD'li komutan İncirlik'te

ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Dunforn'un ardından, bugün de Amerikan Hava Kuvvetleri Avrupa ve Afrika Komutanı General Frank Gorenc, İncirlik Üssü'ne geldi.

AMERİKAN Hava Kuvvetleri Avrupa ve Afrika Komutanı General Frank Gorenc, İncirlik Üssü'ne geldi. General Frank Gorenc, İncirlik Üssü'nün yeni Türk KomutanıTuğgeneral İsmail Günaydın ve 39'uncu Hava Üs Komutanı Albay John Walker tarafından karşılandı. General Frank Gorenc, operasyonlara katkı sağlayan ABD'li ordu mensuplarına yoğun çalışması için teşekkür etti. Frank Gorenc, darbe gecesinin ardından tutuklanan ve TSK'dan ihraç edilen Tuğgeneral Bekir Ercan Van'ın yerine atanan Tuğgeneral İsmail Günaydın ile de bir görüşme yaptı.

04 Ağu 2016 - 15:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber