80 yaşındaki adam ölmeden önce kendi mevlidini okuttu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki Sezai Uygur, ölmeden önce kendi mevlidini okuttu

YATAĞANilçesi Bozüyük Mahallesi’nde ilginç bir olay gerçekleşti. 80 yaşındaki Sazai Uygur, bir kişinin ölümünden 52 gün sonra okunan “52 mevlidini” yaşarken okutmak istedi. Uygur’un davetiyle yemekli mevlide iştirak eden yakınları ve sevenleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşarken sevenleriyle birlikte “52 mevlidini” iştirak etmek istediğini ve mevlidi gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Uygur, “Ölmeden önce yaşarken 52 mevlidimi yapmak istedim. Sevenlerimle kendi hayrıma yapılan 52 mevlidinde buluştum. Mevlid hayrıma kırmayıp gelen tüm sevenlerime teşekkür ederim” dedi. Duyan birçok kişi tarafından ilginç karşılanan Uygur’un 52 mevlidine, Milas’tan da birçok seveni katılım gösterdi.

23 Eki 2017 - 18:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber