80 yaşında iç çamaşırı çalarken yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 80 yaşındaki N.S. bir mağazadan boxer iç çamaşırı çalmaya çalıştığı tespit edilip, polise teslim edildi. Mağaza yetkilileri, yaşı nedeniyle belki de bir hastalık ve bunalım geçiriyor olabileceğini dikkate alarak N.S.'den şikayetçi olmayacaklarını belirtip, "Bu korku ona yeter" dedi

EVLİ, üç çocuk ve beş torunu bulunan N.S. dün Çarşı Mahallesi, Cevat Şakir Caddesi'ndeki bir iç giyim mağazasına müşteri olarak geldi. Bir süre mağazayı gezen N.S., bir boxer iç çamaşırını çantasına attı. Mağaza çalışanları tarafından farkedilen N.S., önce inkar etti, ardından çantasından çıkardığı boxer iç çamaşırı tekrar tezgaha koydu. Yaşananlar işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Daha önce de aynı mağazadan 180 lira değerindeki bir pijamayı çaldığı güvenlik kamerasından tespit edilen N.S., çağrılan polis ekiplerine teslim edildi. "Yanlış anlaşıldım. Parasını verecektim" diyerek, kendisine yöneltilen suçlamayı kabul etmeyip, elindeki parayı mağaza görevlilerine vermeye çalışan N.S., gözaltına alınıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Mağazadaki diğer müşteriler ve polisleri gören mağaza önündeki meraklı kalabalık, N.S.'nin hırsızlık yapmaya çalıştığını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi.
 
Mağaza yetkilileri, yaşı nedeniyle belki de bir hastalık ve bunalım geçiriyor olabileceğini dikkate alarak, N.S.'den şikayetçi olmayacaklarını belirtip, "Bu korku ona yeter" dedi.

28 Eyl 2016 - 17:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber