8 IŞİD’li yakalandı

Genelkurmay Başkanlığı, Kilis’te terör örtütü IŞİD mensubu olduğu değerlendirilen 8 kişinin yakalandığını açıkladı

GENELKURMAY Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, MuşBulanık’da icra edilen operasyonda, el yapımı patlayıcı imâlı maksadıyla hazırlanmış 15 adet küçük mutfak tüpü, 100 metre kablo ve dört kilogram çivi ele geçirildiği bildirildi.
Ağrı Doğubeyazıt’da, bölücü terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilen işbirlikçi bir şahıs gözaltına alındığı belirtilerek, evinde ve arazide yapılan aramada; bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği ile silaha ait iki adet şarjör ve 79 adet mermi, bir adet tabanca ve silaha ait dokuz adet mermi, bir adet av tüfeği ve silaha ait sekiz adet fişek ele geçirildiği kaydedildi.
Kilis Elbeyli’de, Suriye’den Türkiye’ye sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve IŞİD terör örgütü mensubu olduğu değerlendirilen, beşi yabancı uyruklu (üçü çocuk) olmak üzere toplam sekiz şahıs yakalandığı ifade edildi.

28 Kas 2015 - 18:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber