700 kilo midye ele geçirildi

Edirne'de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarılmaya çalışılan piyasa değeri yaklaşık 21 bin TL olan 700 kilogram canlı midye ele geçirildi

EDİRNE'DE

 İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce, Enez-Çataltepe mahallesinde alınan duyum üzerine, Gala Gölü mevkiinde durdurulan ve sürücülüğünü şüpheli Y.K isimli şahsa ait bir kamyonette yapılan kontrolde, yasadışı yollarla yurt dışına çıkarılmaya çalışılan ve sevk irsaliyesi bulunmayan piyasa değeri yaklaşık 21 binTL olan 700 kilogram canlı midye ele geçirildi.

Şüpheli, alınan ifadesini müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, yakalanan midyeler Enez Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile koordineli olarak denize bırakıldığı bildirildi.

23 Şub 2016 - 15:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber