6 gündür aranan çocuk ile ilgili şaşırtan gelişme

Kayıp ihbarı nedeniyle 11 haziran'dan bu yana aranan Mehmet Tekeoğlu ile ilgili araştırma polisi çok farklı bir tabloyla karşı karşıya bıraktı

İZMİR'in Dili ilçesine Bahçeliköy Mahallesi plajına giden babasının, uyuduğu için otomobilde bıraktığını, döndüğünde bulamadığını söylediği çocuk, kaybolmasının üzerinden 6 gün geçmesine rağmen bulunamamıştı.
 
İlçe Jandarma ekiplerinin de olayla ilgili soruşturmayı genişletmesiyle şok gelişme yaşandı.
 
Ulaşılan kamera kayıtlarında baba Tarkan Tekeoğlu'nun ifadesinin aksine çocuğun araçta olmadığı görülmesi üzerine İstanbul'da annesinin yanına giden eşi Z.T.'ye ulaşıldı. Z.T. sadece 17 yaşında bir oğulları olduğunu eşiyle bir süredir boşanmasalar da aile bütünlüklerinin çok iyi olmadığını kaydetti. İfadeleri alınan anneanne G.K., anne Z.T. ve 17 yaşındaki B.S.T. böyle bir çocuk olmadığını kaydetti. Tarkan Tekeoğlu'nun kayıp çocuğu Mehmet'e ait olduğunu iddia ettiği fotoğrafların 17 yaşındaki çocuklarının 10 yıl önceki fotoğrafları olduğu ortaya çıktı.
 
Jandarmanın yaptığı geniş çaplı tahkikatta Mehmet Tekelioğlu adında bir çocuğa ait SGK kaydı bulunmadığı da belirlendi. Yetkililerden polis kökenli olan baba Mehmet Tekeoğlu'nun ortadan kaybolduğu, telefonunun kapalı olduğu, arama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

17 Haz 2017 - 09:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber