35 bin lira karşılığında öldürmüşler

Adana’da temizlik şirketi sahibi Ömer Can Cevizci’yi (23) sokak ortasında av tüfeğiyle vurarak öldüren Ali Konuk (20) ve Burak Avanoğlu (23) ile azmettirici Tufan Liceli Sümer (40), karar duruşmasına çıktı

SÜMER azmettirici olduğu iddiasını reddederek “Eşim ile kavga ederken Ömer bizi ayırmaya çalıştı. Ömer ile kırgınlığımız budur. Kendisini öldürtmeye azmettirmedim” dedi. Cinayeti 3 bin 500 lira karşılığında işledikleri öne sürülen Ali Konuk ve Burak Avanoğlu ise “Bize parayı getiren Vedat Aydın, parayı Tufan Liceli Sümer’den aldığını söyledi” dedi.  
Mahkeme heyeti, Tufan Liceli Sümer’e azmettirme suçundan Burak Avanoğlu ile Ali Konuk’a kasten öldürme suçundan iyi hal indirimi uygulayarak 25’er yıl hapis cezası verdi. Cinayete yardım ettikleri öne sürülen Ümit Karayış 8 yıl, Vedat Aydın ise 12.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

27 Eyl 2016 - 08:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber