264 sahte rakı ele geçirildi

İzmir’de sahte içki yüzünden son günlerde meydana gelen ölümler ve zehirlenmelere karşı denetimlerini sıklaştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube ekipleri 1’inci Kordon'da yaptıkları denetimlerde 264 sahte rakı ele geçirdi

KONAK ilçesinde, Kaçakçılık, Asayiş ve Maliye ekiplerinin katılımıyla toplam 100 personelle 1’inci Kordon'da bulunan mekanlar denetlendi. Denetimlerde 1 adet 70 CC absolut şişesi içerisinde sahte viski, 1 adet 30 litrelik damacana içerisinde sahte olduğu değerlendirilen vokta, 1 adet 5 litrelik damacana içerisinde sahte olduğu değerlendirilen viski ve toplamda 264 sahte rakı ele geçirildi.

Ayrıca yapılan denetimlerde bazı mekanlara da kapalı ortamda sigara içmekten ceza verilirken, bir mekana da canlı müzik ruhsatı olmadığı halde canlı müzik çalmaktan ceza kesildi.

12 Ara 2015 - 09:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber