25 kaçak yakalandı

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi Doğanaslan mevkisi yakınlarında kapalı kasa minibüs ile umut yolculuğuna çıkan Pakistan uyruklu 25 kaçak ve onları taşıyan 3 kişi, polis ve jandarma ekipleri tarafından yakalandı

GELİBOLU-İstanbul karayolu, Doğanaslan mevkisindeki Bölge Trafik İstasyonu'na yakın bir yerde park halinde kapalı kasa bir minibüs olduğunu farkeden vatandaşlar, durumdan şüphelenip, Gelibolu Emniyet Müdürlüğü ve 'Alo 156 Jandarma' ihbar hattını aradı. İhbar üzerine polis ve jandarma ekipleri, bildirilen yere gelip, 34 ZK 5558 plakalı minibüsü kontrol etti. Minibüste, uygun bir zamanda yasa dışı yollardan Yunan adalarına geçmek için sahil kesimlerine ulaşmayı bekledikleri öğrenilen, tamamı gençlerden oluşan 25 Pakistanlı ile 3 Türk organizatör yakalandı. İstanbul'dan, balık istifi bindirildikleri minibüsle umut yolculuğuna çıkan kaçakların bitkin halde oldukları görüldü. Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen kaçakların, işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderileceği, kaçışı organize eden üç kişinin ise adliyeye sek edileceği bildirildi.

12 Eki 2016 - 16:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber