Yeni bakan sektörle her hafta buluşacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı koltuğuna oturan Mehmet Ersoy, TÜRSAB ve TÜRSAV yöneticilerini makamında ağırladı. TÜRSAB tarafından ziyarete ilişkin olarak yapılan açıklamada, Bakan Ersoy'un sektörle her hafta toplantı yapacağı ifade edildi.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, TÜRSAB ve TURSAV Yönetim Kurulu üyeleri yeni kabinede Kültür ve TurizmBakanı olarak atanan Mehmet Ersoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete katılan TÜRSAB VE TURSAV yönetim kurulu üyeleri, Bakan Mehmet Ersoy’a yeni görevinde başarılar diledi. Ersoy’un uzun yıllar birlikte çalıştığı turizmci meslektaşlarını makamındaki kabulünün samimi bir havada geçtiği belirtildi.

SEKTÖRLE HER HAFTA TOPLANTI YAPACAK

Bu kabulün ardından Bakan Mehmet Ersoy’un başkanlığında, TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ile Çin, Hindistan ve Uzak Doğu pazarında faaliyet gösteren tur operatörlerinin katıldığı bir çalışma toplantısı yapıldı. Toplantıda bu pazarlardaki turizm sektörünün yaşadığı sorunlarla ilgili öncelik sırası oluşturuldu. Çözüm önerileri üzerine karara varıldı ve çalışma stratejisi belirlendi. Sektör temsilcilerinin katılacağı çalışma toplantılarının her hafta düzenli olarak tekrarlaması kararı alındı. Yapılacak toplantılarda turizmde çözülmeyi bekleyen sorunlarla ilgili Bakan Mehmet Ersoy’a sektör raporları sunulacak, sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde çalışılacak.  Ziyaretin sonunda TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya tarafından Bakan Mehmet Ersoy’a TURSAV üyelik sertifikası takdim edildi.

21 Tem 2018 - 09:14 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber