TÜRSAB, Anı Tur'un acentelerini toplantıya çağırdı

TÜRSAB; iptal edilen turlar, ödenmeyen iptal bedelleri ve çok sayıda çalışanın işten çıkarılması haberleriyle gündemde olan Anı Tur'un acentelerini toplantıya çağırdı

TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz BağlıkayaAnı Tur'un acenteleri ile değerlendirme toplantısı yapacak.

Kurumum resmi web sitesinden yapılan duyuruda, ''Türkiye genelindeki Anı Tur bayileri için 22 Eylül Cumartesi (yarın) saat 11:00’de, TÜRSAB Genel Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirilecektir. Anı Tur bayilerinin toplantıya katılımı önemle rica olunur.'' denildi.

21 Eyl 2018 - 14:50 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber