TRT Turizm Meclisi kuruyor

TRT Turizm ve Belgesel Kanalı, yaz yayın döneminin başlangıcı olarak belirlediği 15 Mayısta yeni bir programla Türkiye turizmini masaya yatıracak.

Alınan bilgiye göre, 16 bölüm planlanan yeni program "Turizm Meclisi", 16 farklı il ve ilçeden her cumartesi saat 20.30'da canlı olarak yayına girecek. Programda, turizm iş kollarında çalışanlarla kent yöneticileri, birlik başkanları, yatırımcılar, işverenler ve gazetecilerinden oluşan 40 konuk, turizm sektörünü konuşacak. Programda, turizm sektörünün sorunları tespit edilecek, çözümler yolları aranacak. Her bir bölümü 2 saat sürecek programın ilki, 15 Mayısta Antalya'da başlayacak ve 28 Ağustosta İstanbul'da yapılacak programla son bulacak. Turizm Meclisi programının yapım ve yönetimi, daha önce "Turizme Yön Verenler" programını hazırlayan Metin Aydın, Erhan Taşdemir, Gürkan İlçi ve Canan Akkan tarafından üstlenildi.

#

06 May 2010 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber