'Rusya'da yokuz'

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Moskova fuarlarına katılmayacağını Tanıtma Müşavirliği'nin resmi yazısı ile bildirdi

TÜRKİYE'NİN 24 Kasım 2015'te Rus uçağını düşürmesinden bu yana iki ülke arasında yaşanan krizin turizme yansımalarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye'nin turizmde ikinci büyük pazarı olan Rusya'da hükümet, Türkiye'ye charter seferlerini durdurup tur operatörlerinin Türkiye satışlarını yasakladı. Daha sonra buna başka engelleme ve kısıtlamalar de eklenmesine karşın, Kültür ve Turizm Bakanlığı Mart ayında yapılacak Moskova fuarlarına katılma için ayırdığı yer ile ilgili bir girişimde bulunmamış, konuşma ilgili lehte ya da aleyhte bir açıklama yapmamıştı. Ancak bakanlığın Moskova Tanıtma Müşavirliği önceki gün yazılı bir açıklama yaparak Moskova fuarlarına katılınmayacağını bildirdi. Moskova Tanıtma Müşavirliğinden yapılan duyuruda şöyle denildi: "Rusya Federasyonu'nda Mart ayında gerçekleştirilecek turizm fuarlarına mevcut koşullar sebebi ile katılım sağlanmayacaktır."

28 Şub 2016 - 21:30 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber