Polonya'dan GZP'ye haftada 5 uçuş

ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu "Coral Polonya, nisan ayından itibaren Polonya şehirleri Katowice’den 3 ve Warsaw’dan 2 uçuş olmak üzere haftada 5 seferle GZP’ye uçacak" dedi

DÜNYANIN en önemli turizm fuarı ITB, Almanya’nın en büyük şehri ve başkenti Berlin’de devam ediyor. Dünya Turizm Borsası olarak nitelendirilen ITB’de dünya seyahat ekonomisine yön veren firmalar son hamlelerini yapıyor. Fuarda, 600’e yakın turistik konaklama tesisi ve 200 bine yakın yatak kapasitesi olan Alanya’yı, başkanlığını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yaptığı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), ALTAV'ı ise Başkan Yücel'in yokluğunda Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu temsil ediyor. Alanya, bu önemli fuarda 52 metrekarelik özel yapım stantla yer alıyor.
‘TAV GÖRÜŞMELERİNİ ALANYA STANDINDA YAPTI’
Turizmcilerin, Alanya operasyonları için tüm otel, acente ve tur operatörleriyle olan görüşmelerini Alanya standında yaptıklarını, Gazipaşa Alanya Havalimanı (GZP) işletmecisi TAV Holding yetkililerinin de bu havalimanına daha fazla uçak çekebilmek için görüşmelerini Alanya standına aldıklarını söyleyen ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Almanya’dan güzel haberler gelmeye devam ederken Oti Group bünyesindeki Coral Polonya’dan Alanya’ya müjdeli haber geldi. Geçen sene GZP’ye uçmak için çok uğraştıklarını fakat Rusya’daki uçak probleminden dolayı son dakikada uçuşlarını iptal ettiklerini söyleyen firmanın yetkilisi Ahmet Bektaş, Alanya’ya çok önem verdiklerini, nisan ayından itibaren Polonya şehirleri Katowice’den 3 ve Warsaw’dan 2 uçuş olmak üzere haftada 5 sefer GZP’ye uçacaklarını ve toplam 21 bin kişiyi bölgemize getireceklerini açıkladı. GZP ile ilgili yeni ve ek sefer açıklamalarını son günlerde sık duymaya başladık. Anlaşılıyor ki Alanya turizminin can damarı GZP, 2018 de yeni rekorlara imza atacak.
‘YOLCU SAYILARI 4 KAT ARTTI’
Ferien Touristik Almanya Genel Müdürü Heinz Bauermeister, Ürün Yönlendirme Müdürü Çağdaş Arda ve Ozan Somaklar ile yaptığımız görüşmede Ferien Touristik olarak uzun yıllardır bu pazarda olduklarını fakat geçen sene Oti Group aldıktan sonra Almanya’da büyük atılımlar yaptıklarını, geçen yıl 25 bin olan yolcu sayılarına şimdiden ulaştıklarını ve hedeflerinin yılsonu itibariyle 100 bin olduğunu dile getirdiler. Gelecek günlerde Coral Travel ismini de devreye alarak bu pazarda başarılı işlere imza atacaklarını söylediler" dedi.

09 Mar 2018 - 22:21 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber