Pegasus Doha'yı GZP'ye bağladı

Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na da seferler düzenleyen Pegasus, misafirlerini Doha’ya 67,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın üç günü uçuruyor

ALANYA-Gazipaşa Havalimanı'na da seferler düzenleyen Pegasus, misafirlerini Doha’ya 67,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın üç günü uçuruyor.Yeni hatlarıyla büyümesini hız kesmeden sürdüren Pegasus Hava Yolları, 16 Haziran’dan itibaren 67.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Katar’ın başkenti Doha’ya uçuş gerçekleştirmeye başladı.
Pegasus Hava Yolları’nın en yeni destinasyonu Doha’ya uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Doha’ya Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri saat 22.45’te, Doha’dan İstanbul Sabiha Gökçen’e ise Pazartesi, Salı ve Cuma günleri saat 03.45’te olmak üzere karşılıklı seferlerle gerçekleştiriliyor.
DOHA’YI 56 NOKTAYA BAĞLIYOR
Pegasus, Katar’ın başkenti Doha’yı yurt içinde Ankara, Bodrum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Alanya-Gazipaşa, Hatay, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya Zafer, Malatya, Amasya Merzifon, Nevşehir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Van olmak üzere 20, yurt dışında ise Basel, Batum, Belgrad, Berlin, Beyrut, Bişkek, Bologna, Bükreş, Brüksel, Donetsk, Dubai, Düsseldorf, Kharkiv, Kıbrıs Ercan, Kopenhag, Köln, Krasnodar, Lviv, Marsilya, Milan, Münih, Nürnberg, Omsk, Orly, St. Etienne, Priştine, Roma, Saraybosna, Stansted, Stuttgart, Tahran, Tiflis, Tel Aviv, Üsküp, Viyana, Zürih olmak üzere 36, toplamda 56 noktaya bağlantılı olarak uçuracak. Basra Körfezi kıyısında yer alan ve 2000’li yıllardan itibaren büyük bir ticaret ve alışveriş merkezine dönüşen Doha ile birlikte Pegasus Hava Yolları uçuş ağını 29 ülkede toplam 71 noktaya çıkarırken, yurt dışı uçuş noktalarının sayısı 42’ye ulaşıyor.

18 Haz 2013 - 11:11 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber