Moskova morali

MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı, dün Rusya'nın Başkenti Moskova’da başladı

Ruslar ALTSO standına akın etti
Haber albümü için resme tıklayın

Ruslar ALTSO standına akın etti

RUSYA'NIN 

en önemli turizm fuarı olan Uluslararası MITTMoskova Turizm Fuarı dün kapılarını misafirlerine açtı. 21 Mart'ta sona erecek fuarda Alanya standı büyük ilgi gördü. Alanya fuarda Kültür ve Turizm Bakanlığı standında Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ortaklığında tanıtılıyor. Alanya temalı ürünlerin ziyaretçilere hediye edildiği stant, Ruslardan yoğun ilgi gördü

.

BAKAN ÇELİK DE FUARA KATILDI

Alanya standını ziyaret edenler arasında Kültür ve Turizm Bakanı eski yardımcılarından Antalya Milletvekili Aday Adayı Abdurrahman Arıcı, İl Kültür Turizm Müdürü İbrahim Acar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş yer alıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katıldığı fuarda Alanya standında konuklarıyla yakından ilgilenen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ziyaretçilere Alanya yazılı güneş gözlükleri, üzerlerinde Alanya ve ‘Gülümseyen Güneş’ figürlerinin yer aldığı bileklikler, mouse pad, 4 dilde Alanya tanıtım videosu yüklü 8 GB flaş bellek, kalem, cep telefonu, yedek batarya ve buzdolabı süsleri hediye etti. 30 bin Alanya materyaline adeta hücum eden Ruslar, daha önce Alanya’da tatil yaptıklarını ve yeniden tercihlerinin Alanya olacağını söyledi.

'STANT ALANINI BÜYÜTMELİYİZ'

ALTSO Başkanı Şahin, stantlarının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek, “Bu yıl Rusya'da yaşanan Ruble krizi nedeniyle MITT Moskova’ya özel tanıtım materyalleri hazırladık. Bu materyallerin maliyeti zannedildiği gibi çok yüksek değil. Biz istendiğinde etkin tanıtım yapılabileceğini gösterdik. Seneye hedefimiz her fuarda en az 100 metrekare büyüklüğünde Alanya stantları açmak, her fuara 500 bin tanıtım materyali ile gitmek. Örneğin Alanya çantası her fuarda adeta kapışılıyor. 100 bin Alanya çantasının maliyeti çok düşük. Biz Alanya’yız, aciz değiliz. En iyi tanıtımı yapmak zorundayız ve istersek yapabiliyoruz” dedi. Alanya standında ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTAV yetkilileri de bulunuyor.

19 Mar 2015 - 10:32 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber