Moskova'da Gazipaşa tanıtımı

Gazipaşa Belediyesi, 13-15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katıldı

GAZİPAŞA Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya'nın da bulunduğu Gazipaşa standında çok sayıda da görevli personel ilçenin doğal ve tarihi güzelliklerini ziyaretçilere anlattı. Gazipaşa'nın tanıtımı için durmadan çalışacaklarının altını çizen Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, "Rusya'nın başkenti Moskova'da önceki gün başlayan ve 15 Mart'a kadar devam edecek olan 25. Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarında Gazipaşa olarak yerimizi aldık. Bu yıl EMITT İstanbul Fuarı'yla başlattığımız tanıtım atağı, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nun düzenlediği en büyük turizm etkinliği olan MITT Moskova ile devam ediyor. 40 bin metrekare sergi alanına sahip, geçen yıl 79 ülkeden bin 972 şirket ve 23 bin 47 profesyonel ziyaretçinin katıldığı fuara bu yıl ilgi daha da artmış durumda. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve havayolu şirketleri, nakliye şirketleri, oteller ve bilişim teknolojileri şirketleri gibi seyahat endüstrisine dahil olan diğer şirketlerin temsilcilerinin iştirak ettiği fuarda ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtıyor, yöresel tatlarını ikram ediyoruz. Allah'ın izni ile cennet ilçemizi dünyaya tanıtacağız" dedi. 
'STANDA YOĞUN İLGİ VAR'
Fuara katılmak üzere Moskova'ya giden Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Adem Kaya ise, "Dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı MITT Moskova'da Gazipaşa'mızı tanıtmanın gururunu yaşıyoruz. Standımıza fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi var. Havalimanının olması ve ilçeye iniş yaptıkları andan yaklaşık 15 dakika sonra denizde olabileceklerini turistlere anlattık. Bu durum herkesin oldukça ilgisini çekti. İlçemizin tanıtımını en iyi şekilde yaparak bu yıl Gazipaşa'nın turizmini canlandıracağız" diye konuştu.

14 Mar 2018 - 23:05 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Zihni Yayla - Sen sen ol ey Gazipasa,Alanya'nin Gazi ettigi turizme heba ettigi Tariminla "oneway"ondesin. Alanya'mi kiskanipta ornek alma betonlasmanin geri donusu yoktur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 23:05
01

gazipaşa - Gazipaşa hiçbir bakımdan bir alanya olmasın...medeniyet, çevreyi de insanı da çevreye dayalı tüm ekonomileri de kontrolsüzce yokediyor.denetim yok....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Mart 23:05

Çorum Haber