Maceracı turiste 100 bin harita

HARİTADA, geleneksel hale gelen etkinlikler ve organizasyonların yapılacağı alanlar, mağaralar, tarihsel yapılar, plajlar ve dalış noktaları gibi bölgeler gösteriliyor.

Tolga ŞİLİL Ayrıca Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'ne (ALTİD) bağlı bulunan turistik tesislerin koordinatlar ile gösterildiği haritada, tarihi, turistik ve sportif alanların tanıtımı da yapılıyor. İki yüzden oluşan haritanın diğer yüzünde, şehir otobüs güzergâhlarının ve turizm danışma merkezlerinin yerleri de iletişim bilgileriyle veriliyor. Haritada sponsor olan firmaların tanıtımları da bulunuyor. ‘TURİZM Alanya’ya gelen turistlere bölgeyi mizahi bir şekilde anlatmak istediklerini söyleyen ALTİD Genel Sekreteri Mehmet Dahaoğlu, “Misafirlerimiz, Alanya’ya geldikleri zaman özellikle kültür turizmi gezilerine bu haritayla çıkabilecekler. Kimseye bir şey sormadan Alanya Kalesi’nden tutun da, Syedra Antik Kenti’ne kadar güzergahları kolaylıkla bulabilecekler. Gerekli durumlarda en yakın turizm danışma bürolarının noktaları ve irtibat numaraları da haritada yer alıyor” dedi. Alanya Karikatürize Turizm Tanıtma Haritası'nın turizm fuarlarında dağıtılacağının altını çizen Dahaoğlu, “Şehir içinde bulunan misafirlerimiz bu haritayı, otel, acente büroları ve turizm ofislerinden de rahatlıkla temin edebilir” dedi.

#

26 May 2012 - 02:05 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber