Hedef Turizm İhtisas Mahkemesi

TURİZME ilişkin yargıya taşınan sorunların sektör gerçeği ışığında karara bağlanabilmesi için Turizm İhtisas Mahkemesi kurulması isteniyor

TURİZME ilişkin yargıya taşınan sorunların sektör gerçeği ışığında karara bağlanabilmesi için Turizm İhtisas Mahkemesi kurulması isteniyor. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) bünyesindeki seyahat acenteleri komitesinin düzenlediği sektör sorularının saptanması amacıyla Seyahat Acenteleri Yöneticileri Derneği (SAYD) ile birlikte düzenlenen çalıştay sonrasında yayınlanan sonuç raporunda sektörün çözüm bekleyen sorunlar ve çözüm önerileri 57 başlıkta toplandı.

Bu sorunlar arasında turizm için ihtisas mahkemesi kurulması talebi de yer alıyor. Raporda turizm özel ihtisas mahkemeleri ile ilgili olarak şöyle deniyor: "Ulaşılan ticaret hacmi nedeniyle turizm ihtisas mahkemeleri kurulmalıdır."

16 Haz 2013 - 23:31 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber