Haftanın kitabı Türkiye'nin ünlüleri

ÖNDER Güney, "Türkiye'nin ilkleri" kitabının ardından "Türkiye'nin ünlüleri" isimli 2'nci kitabını da yayınladı. Aynı zamanda Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Güney, son kitabında ünlülerin ihtişamlı dünyasının ardında yatan bilinmeyenleri tüm çarpıcılığıyla gözler önüne seriyor.

Tolga ŞİLİL "İsim Yayınları" tarafından basılan kitapta şu tip ilginç sorular cevap buluyor: Oyuncu İzzet Günay, Zeki Müren'e şoförlük yapmış mıdır? Sinemadan sahneye, sahneden sinemaya geçen ünlüler kimlerdir? Hangi pop müzik şarkıcısı daha önce müezzinlik yapmıştır? Hangi ünlü, hangi etnik kökene sahiptir? Nükhet Duru bugün yaşıyorsa hayatını kime borçludur? Eşi tarafından öldürüldüğü iddia edilen erkek sinema oyuncusu kimdir?  Soyadları farklı kardeş ünlüler kimdir? Oyuncu Ahmet Tarık Tekçe'nin öldüğü kazada Filiz Akın da var mıydı? Hangi ünlü, hangi futbol takımını tutuyor? Oyuncu Gerçek Sağlar, Fikri Sağlar'ın öz kızı mıdır? Dünün çocuk yıldızları bugün ne yapıyor? Ata Demirer ünlü olmadan önce hangi sanatçının kasetinde gazel okumuştur? Önemli gün ve tarihlerde doğan ünlüler kimlerdir? Hangi ünlü, hangi ünlüyle akrabadır? Bir magazin meraklısıysanız ve bunlar gibi yüzlerce sorunun cevabını arıyorsanız Önder Güney'in magazin araştırma kitabını mutlaka okuyun.

#

14 Şub 2012 - 00:00 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber