EMITT'e geri sayım

Bu yıl 21.'si gerçekleştirilecek EMITT Fuarı'na Alanya, ALTİD'in öncülüğünde 63 metrekare stantla tanıtılacak

DÜNYANIN en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), bu yıl 21. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. 26-29 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda Alanya'yı, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) temsil edecek. 63 metrekarelik stant ile fuara çıkarma yapacak olan ALTİD, birçok ürünü de tanıtımda kullanacak. ALTİD, Alanya çantaları, Alanya muzu, bileklik, kolye ve rozet gibi materyaller başta olmak üzere her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği hediye tatil çekilişiyle de ilgi görmeyi hedefliyor.
'İLK KEZ SICAK SATIŞ YAPILACAK'
Fuar ve izleyecekleri tanıtım çalışmaları hakkında bilgi veren ALTİD Başkanı Burhan Sili, "Fuar bu yıl 21. kez gerçekleşecek ve biz de 21. kez katılacağız. Alanya'nın etkin tanıtımında EMITT'in önemi büyük. Çünkü hem yerli hem yabancı tatilcinin kolay ulaşabildiği İstanbul'da gerçekleşiyor fuar. Geçtiğimiz yıl iç pazarın değerini bir kez daha anladık. Bu bakımdan EMITT önemli. ALTİD olarak biz de ciddi bir hazırlık yaptık. Tatil çekilişimiz için başvurular alacağız. Acentelerle birebir görüşmeler yapacağız. Onun dışında bu yıl ilk kez Kleopatra bölgesi ağırlıklı olmak üzere indirimli sıcak satışlar yapacağız" diye konuştu. Öte yandan fuara ALTİD'den bağımsız olarak Alaiye, Adin ve Sirius Deluxe gibi otellerin de bireysel olarak çalışmalar yürütecekleri öğrenildi.

20 Oca 2017 - 21:01 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber