'Barış adına bir ışık'

Alanya Barış Manço Okulları ve Klassika-M Rus Okulu, Türk-Rus dostluğunu göstermek adına bugün sahaya çıkacaklar

Haber: Yasin ARAZ

ALANYA'NIN ilk yabancı okulu olma özelliği taşıyan Klassika-M Rus Okulu ve Alanya eğitim sektörüne farklı bir soluk kazandıran Barış Manço Okulları, bugün akşam saat 18.00'de Utopia Club'da (Olive Garden) dostluk mücadelesi verecek. İki ülke arasında son dönemde yaşanan gerginliğin son bulması adına Türkiye'den Rusya'ya bir mesaj vermek istediklerini belirten iki okulun idarecileri, gerçekleşecek müsabakanın barış adına bir ışık olacağını belirttiler. Klassika-M Rus Okulu Müdürü Mehmet Sinan Kılavuz yaptığı açıklamada, "Bu müsabaka iki ülkenin gerçek bir dost olduğunu herkese gösterecek" dedi. Barış Manço Okulları Genel Müdürü Ahmet Ünal da, "Rusya ve Türkiye hep dost olmuşlardır. Bundan sonraki süreçte de yeniden barışın sağlanması ve buzların erimesi adına tüm Alanya halkını da gerçekleşecek bu programa destek olmaları için tribüne bekliyoruz" dedi.

15 Ara 2015 - 00:24 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber