Avrupa'nın en iyileri arasına giren işte o üç otel...

Rusya otelcilik sektöründe dünya listelerini zorlamaya başladı. Bu yıl Rusya'dan üç otel World Travel Awards ödüllerine layık görüldü

OTELLER içinde Türk şirketi Enka'nın Moskova'daki yatırımlarından olan Swiishotel Krasniye Holmi de var. Yarışmada St. Petersburg Radisson Ruyal Hotel misafirperverlik ödülünü alırken Moskova Swisshotel Krasniye Holmi lüks sınıfındaki en iyi business otel seçildi. Kırım Mriya Resort & Spa oteli de dört dalda birden öldül aldı: en iyi sayfiye kompleksi, en iyi aile sağlık kompleksi, en iyi yazlık konferans oteli ve en dinamik gelişen turistik proje.Kırım Mriya daha önce de World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri)'ne layık görülürken başkent otelleri bu başarıya ilk kez imza attı. Ayrıca St. Petersburg şehri "en cazip kültür turizmi ve cruising destinasyonu" seçildi. Aeroflot da "en iyi marka", "en iyi business class" ve Asya'ya uçmak için en ideal havayolu şirketi ödüllerini aldı.

05 Tem 2018 - 13:34 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber