Antalya’ya turist yağdı

Antalya, önceki gün gelen 79 bin 485 turistle '1 günde gelen turist' rekorunu egale etti

2018 YILINA rekorlarla başlayan Antalya turizmi, yeni bir rekorun daha sahibi oldu. Kente önceki gün havayoluyla 79 bin 485 turist geldi. Bu rakamla Antalya, bir günde kente gelen turist sayısı bakımından tüm zamanların rekorunu kırdı. Kente haziranın 23 gününde 1 milyon 507 bin 635 turist gelirken, yıl başından bu yana ziyaretçi sayısı ise 4 milyon 369 bin 392'ye ulaştı. Geçen yılın aynı dönemine göre artış oranı ise yüzde 43 oldu. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, önceki gün Antalya'ya 79 bin yabancı turist geldiğini belirterek, "Seçimin turizme herhangi bir olumsuz etkisi olmayacak dedik, gerçekten de olmadı. Onu bu kampanya sürecinde gördük, bugün de bir etkisi yok. Yine yabancılar gelmeye devam ediyor, onların bizim seçimimizle ilgileri yok. Antalyalılar gerçekten turizm kenti olma özelliğine dikkat ederek kampanyayı yaptı" dedi.

24 Haz 2018 - 22:26 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber