ALTAV'dan tanıtımda yeni model

16-18 Haziran tarihleri arasında Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Türkiye Festivali'ne katılan ALTAV yönetimi bir değerlendirme toplantısı yaptı

ALTAV'dan tanıtımda yeni model
Haber albümü için resme tıklayın

KRASNAYA Presnya Parkı'nda düzenlenen etkinlikle ilgili olarak düzenlenen toplantıya Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ile aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ALTAV yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, festivalde yapılan Alanya tanıtımına destek veren kurumlara plaket verildi.  Fuara ALTAV adına katılan ve organizasyonun başında yer alan ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. ALTAV'ın gelecek yıl da düzenlenecek fuara çok daha büyük bir organizasyonla katılması gerektiğini belirten Dahaoğlu, çalışmalarına bu yönde ağırlık vereceklerini ifade etti.
'ALANYA'NIN GÜNEŞİNİ GÖTÜRDÜK'
Dahaoğlu şunları söyledi: "Seneye daha fazla katılımcı sağlarsak büyütebileceğimiz bir organizasyon. Haziranda olması çok iyi oldu. Etkinliğin olacağı hafta hava şartları çok olumsuzdu ama etkinliğin gerçekleştiği cuma, cumartesi ve pazar günü çok güzel bir hava vardı. Biz de bunu ufak bir espriyle, 'Alanya'nın güneşini getirdik' diyerek insanlara lanse ettik. Burada deniz, kum, güneş, kültür ve eğlence hayatının tanıtımının yanısıra misafirlerin önünde fotoğraf çektirebileceği dev Alanya afişleri yaptırdık. Orada yayınlanacak bir Alanya videosu hazırladık ve organizasyon öncesi tanıtımını yaptırdık.
'OYUNLAR OYNATIP TATİL HEDİYE ETTİK'
Bu sürçte çeşitli etkinlikler düzenledik. Her standın hareketlilik yaşaması adına oyunumsu etkinlikler düzenlendi. Pasaporta benzer bir kağıt dağıtıldı ve katılımcılardan tüm stantları gezerek o stanttaki oyunları tamamlaması istendi. 40 kaşeyi tamamlayan misafirler çekilişe katılma ve çekilişli tatil kazanma fırsatı yakaladı. Toplam 200 kişi bu fırsattan yararlandı.
'FUAR ALGIMIZI DEĞİŞTİRMEYİ PLANLIYORUZ'
Hem katılımcılardan, hem de toplumdan, fuarlarda insanları kapalı alanlara soktuğumuz ve para aldığımız yönünde bir serzeniş vardı. Burası bir park olmasından dolayı hem geniş katılıma erişti, hem insanlar rahat bir şekilde geldiler. Eğer olursa gelecek sene MITT ve Intourmarket fuarlarına daha küçük katılarak bu etkinliğe daha geniş hazırlık yapmayı planlayabiliriz. Çünkü çok büyük bir katılım oluyor, deyim yerindeyse izdiham yaşanıyor. Bu yıl ilk olmasına karşın 200 bin kişinin geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz. En güzel yanı bu insanların doğrudan pazarı oluşturan kişiler olması."
'TANITIM EL BİRLİĞİYLE YAPILMALI'
ALTAV çalışmalarının Alanya turizmi için önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Harputlu ise, tüm kurumlarla el birliği içinde tanıtımlara katkı sağlanması gerektiğini söyledi. Her yıl dünya genelinde 30 ülkede tanıtım çalışmalarına imza attıklarını söyleyen Başkan Yücel, festivallerin direkt tüketiciye hitap ettiğini ve bu alandaki çalışmalara ağırlık verileceğini dile getirdi. ALTİD Başkan Yardımcısı Ayşegül Karaca ise Moskova’da yapılan tanıtım çalışmasının sonraki yıldan itibaren genişletilerek devam ettirileceğini duyurdu. Toplantı sonunda Rusya’nın en büyük parkı Krasnaya Presnya’da düzenlenen Türkiye Festivali’nde yapılan Alanya tanıtımına destek veren firma temsilcilerine teşekkür plaketi verildi.

DİM WEB TV UYGULAMASINI İNDİRDİNİZ Mİ?

Haberleri ve canlı yayınları ile gündemi belirleyen Alanya'nın yeni nesil televizyonu DİM WEB TV izlemek artık çok kolay. 
Samsung, LG vb android telefonlar için PLAY STORE'dan ( https://play.google.com/store/apps/details?id=dimtv.tv.dimtv )
İphone telefonlar için APPLE STORE'dan (https://appsto.re/tr/9mYpkb.i) indirebilirsiniz.
İyi seyirler.

23 Haz 2017 - 18:31 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber