Alanya'da yerli tatilciye bayram sürprizi

Club Paradiso Otel'in misafirlerine özel düzenlediği plaj partisine bine yakın yerli ve yabancı tatilci katıldı

Haber: Yasin ARAZ
KESTEL'DE
bulunan Club Paradiso Otel, misafirlerine renkli bir gece yaşattı. Otele ait kumsalda dün gece plaj partisi düzenlendi. Ateş şovlarının yanı sıra dans gösterilerinin de yapıldığı organizasyonda, gece, köpük partisiyle sona erdi. Bine yakın yerli ve yabancı misafirin katıldığı organizasyonda katılımcılar doyasıya eğlendi. Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı da olan Club Paradiso Otel'in Genel Müdürü Mehmet Dahaoğlu, organizasyon hakkında bilgi verdi. Dahaoğlu, "Bu organizasyonu genelde Cuma akşamları yapıyoruz. Ancak Kurban Bayramı vesilesiyle misafirlerimize güzel bir gece yaşatmak istedik" dedi.
'BİR NEVİ YERİNDE TANITIM'
Dahaoğlu, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: "Otelimizde Türk, Rus, Hollandalı ve Alman ağırlıklı olmak üzere çok sayıda misafirimiz var. Onlara güzel bir gece yaşatmak ve onların Türkiye'ye, özelinde Alanya'ya bir kez daha gelmeleri için eğlendirmeye çalıştık. Gördüğümüz kadarıyla herkes çok mutlu. Yerli veya yabancı, birbirini tanımayan yüzlerce insan burada birlikte dans ediyor. Yerli tatilcinin ağırlıklı olmasından dolayı bir bayram sürprizi yapmak istedik. Eminim ki insanlar bu gece gördüklerini gittikleri yerlerde anlatacaklar, nasıl eğlendiklerini, fotoğraflarını, anılarını paylaşacaklar ve ilerleyen yıllarda daha çok insanı Alanya'ya çekebileceğiz. Bunu yapmalı ve her zaman daha iyiyi kovalamalıyız."

15 Eyl 2016 - 20:17 - Turizm


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber